Renovaut

Schrijnwerk laten herstellen
Renovaut - Lievegem

Zelfs mensen die hun schrijnwerken niet bij ons hebben laten maken, kunnen beroep doen op onze expertise en kennis om kapotte schrijnwerken te laten herstellen en nieuw leven in te blazen. Wat stuk is, hoeft niet per se vervangen worden.

Schrijnwerk laten herstellen, bespaart je veel geld

Onze bestaande klanten genieten van een zorgvuldige nazorg, wanneer ze bij ons binnenschijnwerken of buitenschrijnwerken laten maken. Wij garanderen kwaliteit en duurzaamheid, dus dat is wat ze van ons kunnen verwachten. 

Maar ook niet-klanten kunnen zich vrijblijvend laten informeren over hun schrijnwerk-project of kunnen bij ons hun defect schrijnwerk laten herstellen. Ook zij genieten van onze transparante aanpak. Onze schrijnwerkers adviseren je vooraf en zijn in staat eender welke houten constructie in haar originele, stevige glorie te herstellen.

Zit je zelf met een gebroken houten meubel, gebarsten houten vloer of plafond, defecte houten schuifpoort, ... Aarzel niet om ons te contacteren om je schrijnwerk snel te laten herstellen.

meerpunt laten plaatsen in bestaande deur

Bij een meerpuntssluiting wordt de deur op verschillende plaatsen vergrendeld, alle sluitpunten worden in werking gesteld met één sleutel. Dankzij dat systeem is het moeilijker om de deur te forceren.

Lees meer

herstellen van meubels

Wanneer u uw oude meubels voor restauratie binnenbrengt, worden ze volledig hersteld en opgefrist zodat ze er weer uitzien als nieuw en nog vele jaren kunnen meegaan.

Lees meer

rolluik laten herstellen/automatiseren

Heeft u problemen met uw rolluiken of doen ze niet meer wat u ervan verwacht? Dan is het in veel gevallen mogelijk om ze te laten herstellen of om onderdelen te vervangen, zodat ze weer perfect werken.

Lees meer

herstellen na inbraak

Is er bij je ingebroken en is je huis of kantoor beschadigd? Laat de inbraakschade dan zo snel mogelijk herstellen door onze professionele medewerkers.

Lees meer

Laat vandaag nog je kapot schrijnwerk herstellen

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be