Renovaut

Binnenschrijnwerk
Renovaut - Lievegem

Haal warmte, kwaliteit en schoonheid in uw woning met binnenschrijnwerk dat volledig beantwoordt aan uw interieurdroom. Contacteer ons voor het plaatsen en afwerken van Gyproc-wanden, binnendeuren, laminaat- en houtvloeren, plinten en omkastingen en veel meer.

Binnenschrijnwerk op maat afgewerkt

Met schrijnwerkerij Renovaut in Lievegem stellen wij gediplomeerd schrijnwerkers ter beschikking voor mensen die een idee, of nog geen concreet idee hebben om binnenschrijnwerk in hun woning te gebruiken.

Alles start met een grondig adviesgesprek en diepgaande analyse van jouw idee of plan. Van daaruit ontwerpen we een strakke planning die we transparant opvolgen tot zelfs ver na de gedetailleerde afwerking van het binnenschrijnwerk. Want ook na onze projecten kan je steeds beroep doen op onze expertise.

Sukkel je met stuk schrijnwerk? Contacteer ons voor herstellingen van alle schrijnwerken.

Ons binnenschrijnwerk op maat

kasten op maat

Onze schrijnwerkers zijn gespecialiseerd in het mee uitdenken, ontwerpen en uitvoeren van schrijnwerk op maat. Ontdek vandaag nog onze prijzen van onze plaatsingen.

Lees meer

Gyproc laten plaatsen

Gyproc laten plaatsen door een expert levert je altijd van de eerste keer een naadloos resultaat op! Ontdek vandaag nog onze prijzen van onze plaatsingen.

Lees meer

Laminaatvloer laten leggen

Een laminaatvloer laten leggen brengt warmte in je woning en is niet duur. Kies uit een hele waaier prints en kleuren. Ontdek vandaag nog onze prijzen van onze plaatsingen.

Lees meer

Zolder isolatie laten plaatsen

Zolder isolatie laten plaatsen door een expert garandeert een energiezuinig resultaat! Ontdek vandaag nog onze prijzen van onze plaatsingen.

Lees meer

binnendeuren laten plaatsen

Uw binnendeuren zijn meer dan een manier om kamers af te sluiten. Uw stijl en uw huis zijn uniek. Alles moet passen! Ontdek vandaag nog onze prijzen van onze plaatsingen.

Lees meer

Ontdek de kwaliteit en warmte van binnenschrijnwerk voor je woning

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be