Renovaut

Binnenschrijnwerk
Renovaut - Lievegem

Haal warmte, kwaliteit en schoonheid in uw woning met binnenschrijnwerk dat volledig beantwoordt aan uw interieurdroom. Contacteer ons voor het plaatsen en afwerken van Gyproc-wanden, binnendeuren, laminaat- en houtvloeren, plinten en omkastingen en veel meer.

Binnenschrijnwerk op maat afgewerkt

Met schrijnwerkerij Renovaut in Lievegem stellen wij gediplomeerd schrijnwerkers ter beschikking voor mensen die een idee, of nog geen concreet idee hebben om binnenschrijnwerk in hun woning te gebruiken.

Alles start met een grondig adviesgesprek en diepgaande analyse van jouw idee of plan. Van daaruit ontwerpen we een strakke planning die we transparant opvolgen tot zelfs ver na de gedetailleerde afwerking van het binnenschrijnwerk. Want ook na onze projecten kan je steeds beroep doen op onze expertise.

Sukkel je met stuk schrijnwerk? Contacteer ons voor herstellingen van alle schrijnwerken.

Ons binnenschrijnwerk op maat

Maatkasten en maatmeubels van ontwerp en vervaardiging tot inbouw

Voor kasten en meubels op maat kunt u rekenen op het vakmanschap van schrijnwerker Renovaut. Van ontwerp en vervaardiging tot inbouw. Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer

Fermacell vloeren, wanden en plafonds laten plaatsen

Laat nieuwe fermacell vloeren, wanden en plafonds vakkundig plaatsen door onze schrijnwerkers. Contacteer ons vrijblijvend.

Lees meer

Gyproc wanden en Gyproc plafonds vakkundig laten plaatsen

Benut uw ruimte optimaal, laat een Gyproc wand plaatsen. Ook ideaal om een lelijk plafond te verbergen. Bij Renovaut van de eerste keer een naadloos resultaat!

Lees meer

Laminaat of parketvloer vakkundig laten inmeten en leggen

Bespaar tijd, moeite en frustratie door uw vloer laat inmeten en leggen door onze vakkundige schrijnwerkers. Snelle installatie en weinig onderhoud!

Lees meer

Binnendeur laten plaatsen door ervaren schrijnwerkers

Uw binnendeuren zijn meer dan een manier om kamers af te sluiten. Uw stijl en uw huis zijn uniek. Alles moet passen! Ontdek vandaag nog wat wij kunnen doen voor jou

Lees meer

Ontdek de kwaliteit en warmte van binnenschrijnwerk voor je woning

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477
slotenmaker-evergem