Renovaut afwerkingsbedrijf log

Laat uw rolluik vakkundig herstellen of automatiseren door onze vakmannen

Rolluiken zijn een kostbare investering aan uw woning. Wanneer uw rolluik niet meer geheel naar behoren werkt is het in vele gevallen mogelijk om de rolluiken te repareren. Zodat deze weer perfect werken en u weer jarenlang vooruit kan met uw gerepareerde rolluik. Het repareren van rolluiken is een snelle en efficiënte oplossing. Het repareren van een rolluik is  is immers goedkoper dan vervangen van een rolluik. Onze vakmannen hebben ruim 10 jaar ervaring in het herstellen en automatiseren van rolluiken en staan voor u klaar om uw rolluik weer als nieuw te maken!

De voordelen van het herstellen of automatiseren van uw rolluik

Bent u helemaal klaar met het gebruiken van optrek linten of draaistangen? Dan kunnen onze vakmannen uw huidige rolluik automatiseren, zodat u deze voortaan eenvoudig kunt bedienen met een schakelaar of met een afstandbediening. Deze aanpassing is een goedkopere oplossing waarmee u uw rolluik een moderne uitstraling geeft en het gebruiksgemak verhoogd wordt, zonder dat u hoeft te investeren in een volledig nieuw rolluik.

 

Wanneer uw rolluikmotor een piepend of krakend geluid maakt tijdens het openen of sluiten, of wanneer de rolluikmotor helemaal niet meer werkt, kan deze eenvoudig door onze vakmannen vervangen worden. Dit zorgt ervoor dat de rolluikmotor weer soepel loopt. Wanneer de bediening van het rolluik niet goed meer werkt dan kan dit verholpen worden doordat wij voor u een nieuw rolluik lint of bandopwinder plaatsen. Ook eventuele defecte veren in het ophangsysteem kunnen vervangen worden. Indien een van de rolluiklamellen scheef hangt of een deuk bevat, kan deze door onze professionals vervangen worden. Zoals u ziet hoeft slechts het kapotte onderdeel van het rolluik vervangen te worden. Dit is een efficiënte en kostenbesparende oplossing. Maar het herstellen of automatiseren van het rolluik biedt nog meer voordelen:

 

●     Meer gebruiksgemak, een rolluik wat niet goed functioneert levert een hoop frustratie op. In sommige gevallen kunt u uw rolluik wanneer deze defect is namelijk helemaal niet meer gebruiken. Automatisering van het rolluik levert ook een hogere mate van gebruiksgemak op.

●     Goedkope efficiënte oplossing. Het laten automatiseren of herstellen van uw rolluik is altijd goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw rolluik. Bij herstelling hoeft slechts het onderdeel wat niet goed meer functioneert vervangen te worden. 

 Contacteer Renovaut om uw rolluik professioneel te laten herstellen of automatiseren in Lievegem en omgeving

Wilt u weer volledig gebruik kunnen maken van uw defecte rolluik? Laat deze dan herstellen door de vakmannen van Renovaut. Zij zijn gespecialiseerd in het herstellen en automatiseren van rolluiken en de herstelling zal zeer snel en vakkundig uitgevoerd worden. Zodat u na de herstelling of automatisering weer jarenlang vooruit kunt met uw eigen rolluik.


Valt uw rolluik niet meer te herstellen en wilt u een nieuw rolluik laten plaatsen? Ook in het plaatsen van nieuwe rolluiken zijn de vakmannen van Renovaut gespecialiseerd.

Laat uw defect rolluik herstellen of automatiseren

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477