Renovaut

Slotenmaker
Renovaut - Lievegem

Buitengesloten? slot defect? sleutel afgebroken? Op zoek naar een eerlijke slotenmaker?
Contacteer ons dan snel voor het openen van uw gesloten deur, het herstellen van uw defect slot, het verwijderen van uw afgebroken sleutel en zo veel meer...
Steeds aan eerlijke tarieven!

Slotenmaker Renovaut Lievegem om van uw stresssituatie het beste te maken


Met slotenmaker Renovaut in Lievegem stellen wij gediplomeerde slotenmakers ter beschikking voor mensen die zich buitengesloten hebben uit hun woning, mensen waarvan de sleutel afgebroken zit in het slot , waarvan het slot kapot is of die een op maat gemaakt beveiliging advies wensen te krijgen.

U wilt een Slotenmaker bellen waarvan u weet dat deze professioneel is opgeleid, betrouwbaar is en de nodige ervaring heeft om toegang te krijgen tot eender welk type deur, en dit met minimale schade of gedoe. Ons belangrijkste doel bij slotenmaker Renovaut is om van uw noodsituatie het beste te proberen maken. Dit door steeds vriendelijk te zijn, stress van u weg te nemen door u een snelle oplossing te bieden en om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk toegang krijgt tot uw woning. Dit trachten wij u aan een zo laag mogelijk kostprijs aan te bieden. Dit doordat we steeds enkel het absoluut noodzakelijke uitvoeren en het meest efficiënte up-to-date gereedschap gebruiken.
Bel ons op het nummer 0472 57 53 63
De mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden

meerpunt laten plaatsen in bestaande deur

Bij een meerpuntssluiting wordt de deur op verschillende plaatsen vergrendeld, alle sluitpunten worden in werking gesteld met één sleutel. Uw woning beter beveiligen tegen inbraak? Laat vakkundig een meerpunt op uw deur plaatsen!

Lees meer

buitengesloten uit uw woning

Of u nu uw sleutels bent kwijtgeraakt, gebroken of op kantoor hebt laten liggen, wij kunnen u helpen om met weinig of geen schade terug te keren in uw woning.

Lees meer

slot laten herstellen

Als uw slot moet worden gerepareerd, bieden wij een volledige reparatieservice aan, en trachten wij het slot te herstellen zonder dat u een nieuw slot hoeft aan te schaffen.

Lees meer

herstelling na inbraak

Is er bij je ingebroken en is je huis of kantoor beschadigd? Laat de inbraakschade dan zo snel mogelijk herstellen door onze professionele medewerkers.

Lees meer

beveiligingsadvies op maat

verkrijg een goede nachtrust door ons een advies op maat te laten voorstellen aan u. Een degelijke upgrade aan uw bestaande deur,- raamsloten kan in veel gevallen volstaan.

Lees meer

sluitplan laten opstellen

Met een sluitplan of sleutelplan bepaal je wie welke ruimte mag betreden. Zo kan je ervoor zorgen dat de ene sleutel alle deuren kan bedienen, en de andere sleutels enkel de deuren waar werknemers/huurders toegang tot hebben

Lees meer

Buitengesloten? sleutel afgebroken? slot defect?

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | meersstraat 32, 9940 Evergem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477
slotenmaker-evergem