Renovaut

Buitenschrijnwerk
Renovaut - Lievegem

Ook rond je woning kan buitenschrijnwerk op maat warmte, kwaliteit en duurzaamheid aanbrengen. Contacteer ons voor het ontwerpen, plaatsen en afwerken van houten terrassen, houten gevels, rolluiken, poorten en veel meer.

Buitenschrijnwerk op maat afgewerkt

Met schrijnwerkerij Renovaut in Lievegem stellen wij gediplomeerd schrijnwerkers ter beschikking voor mensen met, al dan niet, concrete plannen om buitenschrijnwerken in hun woning te gebruiken. 

Alles start met een grondig adviesgesprek en diepgaande analyse van jouw idee of plan. Van daaruit ontwerpen we een strakke planning die we transparant opvolgen tot zelfs ver na de gedetailleerde afwerking van het buitenschrijnwerk. Want ook na onze projecten kan je steeds beroep doen op onze expertise.

Sukkel je met stuk schrijnwerk? Contacteer ons voor herstellingen van alle schrijnwerken.

Ons buitenschrijnwerk op maat

Rolluiken laten plaatsen

Rolluiken met lamellen vergroten de veiligheid van je woning en verlagen je energiefactuur door hun isolerende kenmerken. Ontdek de prijzen van onze rolluiken.

Lees meer

Houten gevelbekleding

Gevels zijn een belangrijk decoratief element geworden bij het ontwerpen of renoveren van woningen. Houten gevelbekleding mag niet ontbreken. Ontdek de mogelijkheden.

Lees meer

Houten terras laten aanleggen

Een houten terras boost de meerwaarde van je tuin. Laat een houten terras aanleggen volgens de regels van de kunst en geniet van de warme uitstraling, winter en zomer.

Lees meer

epdm laten plaatsen

Een goede dakbedekking is essentieel om lekken in je dak te voorkomen. Renovaut heeft de nodige know-how en ervaring! Ontdek vandaag nog onze prijzen van onze plaatsingen.

Lees meer

ramen en deuren laten plaatsen

Ramen en deuren bepalen de look van je woning en geven je huis een volledig nieuw gezicht. Bovendien kan je aardig wat besparen op de energiekosten. Ontdek vandaag nog onze prijzen van onze plaatsingen.

Lees meer

Ontdek de kwaliteit en warmte van ons buitenschrijnwerk op maat

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be