Renovaut afwerkingsbedrijf log

Uw schrijnwerk vakkundig laten herstellen, bespaart u veel geld.

Wanneer wij binnenschrijnwerk of buitenschrijnwerk opleveren garanderen wij kwaliteit en duurzaamheid. Daarom genieten onze klanten van een zorgvuldige nazorg.

 Bent u geen klant van ons? Ook dan kunnen wij uw bestaande schrijnwerk herstellen. Onze vakmannen hebben een transparante aanpak, van tevoren zullen zij een uitvoerige analyse maken van de herstelwerkzaamheden zodat ze u van deskundig hersteladvies en een heldere offerte kunnen voorzien. Of u nu een houten meubel heeft waar een barst in zit, een gebarsten houten vloer of plafond of een defecte houten schuifpoort. Onze schrijnwerkers zijn dankzij ruim 10 jaar ervaring in herstellingen in staat om iedere houten constructie in haar originele, stevige glorie te herstellen.

 De voordelen van het laten herstellen van uw schrijnwerk

Dankzij de juiste technische middelen en jarenlange ervaring kunnen de schrijnwerkers van Renovaut vrijwel ieder schrijnwerk project herstellen. Herstellen is altijd goedkoper dan vervanging. Maar het vakkundig laten herstellen van uw schrijnwerken heeft meer voordelen:

 ●     Wanneer u kiest voor herstelling in plaats van gehele vervanging is dat een duurzame keuze. Slechts het beschadigde deel wordt door onze schrijnwerkers vakkundig vervangen. Het deel wat nog bruikbaar is blijft behouden, een duurzame en efficiënte oplossing.

●     Een snelle oplossing, wanneer slechts een gedeelte van het schrijnwerk vervangen hoeft te worden gaat dit een stuk sneller dan wanneer er volledig nieuw schrijnwerk geplaatst moet worden.

●     Onze vakmannen hebben oog voor detail en leveren een perfect afgewerkt herstelling resultaat. Hierdoor zult u nog jarenlang plezier hebben van uw herstelde schrijnwerk.

●     Het bespaart niet alleen geld in aanschafkosten. Maar wanneer u bijvoorbeeld een kozijn laat vervangen dan zal deze ook minder toch doorlaten, dit bespaart u dus ook nog eens geld op uw energierekening. 

●     Of u nu een houten meubel , binnenschrijnwerk of buitenschrijnwerk laat herstellen. Het resultaat zal er als nieuw uitzien en een frisse uitstraling geven.

 Contacteer Renovaut om uw defecte schrijnwerk vakkundig te laten herstellen in Lievegem en omgeving

 Neem contact op met een van onze ervaren schrijnwerkers om uw herstelling mogelijkheden te bespreken. Onze schrijnwerkers kunnen u ondersteunen bij meer herstelling projecten dan u misschien zou verwachten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bespaar geld door uw schrijnwerk te laten herstellen

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477