Renovaut afwerkingsbedrijf log

Laat inbraakschade met spoed herstellen

Zijn uw sloten, scharnieren, deuren en/of ramen beschadigd nadat er in uw woning of kantoor of bedrijfspand is ingebroken? Laat inbraakschade met spoed herstellen zodat uw pand weer goed beveiligd is. Snelle herstelling is een vereiste om weer veilig te kunnen wonen of werken. Daarom zorgen onze professionals ook altijd, indien nodig, voor een aantal noodvoorzieningen en nood afdichtingen. Daarna starten onze vakmannen direct met het schadeherstel. Onze herstellers staan sneller dan dat u het beseft voor de deur om u te ondersteunen na deze vervelende gebeurtenis.

De voordelen van onze spoed inbraakschade herstel service

Een inbreker laat meestal een spoor van vernieling achter na de inbraak. Een inbraak is al vervelend genoeg, daarom doen wij er alles aan om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en eventuele noodvoorzieningen aan te brengen zodat u zichzelf weer veilig voelt. Naast dat wij binnen no-time bij u op de stoep staan bied onze inbraak schade service nog een aantal voordelen:

●     Onze vakmannen plaatsen eventuele noodvoorzieningen. Nog voordat ze beginnen met het herstellen van de daadwerkelijke schade. Zodat u direct dankzij deze noodvoorzieningen een woning of veilig kantoor of bedrijfspand heeft wat goed beveiligd is.

●     Ook schade bij een poging tot inbraak is zeer vervelend en kunnen onze vakmensen binnen no-time herstellen.

●     Binnen no-time bent u weer veilig aan het werk of kunt u weer veilig wonen.

●     Deskundig advies omtrent het voorkomen van inbraak in de toekomst. Voordat we aan de slag gaan met het schadeherstel zullen we u meer informatie geven omtrent de beveiligingsmogelijkheden voor uw woning die onze professionals indien gewenst kunnen aanbrengen tijdens het herstellen van de schade.

Contacteer Renovaut voor razendsnelle inbraakschade herstel  in Lievegem en omgeving

Onze vakmannen staan voor u klaar om met spoed inbraakschade aan uw woning, kantoor of winkelpand te herstellen. Indien u verzekerd bent tegen inbraak dan zullen wij direct contact onderhouden met uw verzekeraar, zodat u volledig ontzorgd wordt. Onze herstellers zijn razendsnel ter plaatse, neem direct contact op om uw inbraakschade herstel afspraak in te plannen.

 Voorkomen is beter dan genezen, uw deur beter beveiligen tegen inbrekers? Laat onze vakmannen een meerpunt in uw deur plaatsen. Ook het plaatsen van rolluiken maakt het voor inbrekers moeilijker om uw woning binnen te dringen
Laat uw inbraakschade met spoed herstellen

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477