Renovaut
    laminaat traphal
    laminaat keuken
    laminaat woonkamer
    laminaat living
    visgraat parket

Laminaat of parketvloer vakkundig laten inmeten en leggen

Is uw woning toe aan een prachtige nieuwe vloer? Overweeg dan om uw vloer vakkundig te laten inmeten en leggen door professionele schrijnwerkers. Niet is frustrerender dan een vloer die verkeerd ingemeten is. Of het niet passend kunnen krijgen van de vloer in lastige hoeken. Met ruim 10 jaar ervaring zijn onze professionele schrijnwerkers erin getraind om iedere vloer perfect te leggen. Het bespaart u een hoop tijd, frustratie en moeite. Bovendien verzorgen onze professionals met hun oog voor detail een vloerafwerking waar u zelf alleen maar van kunt dromen.

De voordelen van het professioneel laten leggen van een nieuwe laminaat of parketvloer

Het enige wat u hoeft te doen is de kleur en het type van uw nieuwe laminaat of parketvloer uit te zoeken. Onze professionele schrijnwerkers nemen het leggen van de vloer volledig voor u uit handen, van het inmeten leggen tot het prachtig afwerken van de plinten.

 

●    U wordtvolledig ontzorgten u geniet gegarandeerd van een prachtig, professioneel resultaat. Een vloer is in aanschaf niet goedkoop, het zou zonde zijn als u veel geld voor een vloer zou betalen die vervolgens niet netjes gelegd is.

●    Alle gewenste patronen zijn mogelijk. Of uw keuze nu is gevallen op rechte planken, een visgraat vloer of een hongaarse punt laminaat- of parketvloer. Ook dit soort patronen worden prachtig gelegd door onze vakmannen.

●    We meten uw vloer professioneel in. Hierbij inspecteren we ook of de vloer glad genoeg is en of er geen sprake is van eventuele betonrot. Hier adviseren wij u deskundig over, zodat u lang plezier kunt hebben van uw vloer wanneer deze eenmaal gelegd is. Tevens houden wij rekening met de werking van het hout als u kiest voor een parketvloer. Dit voorkomt dat de vloer bol gaat staan wanneer het hout gaat werken vanwege temperatuursveranderingen.

●    Bespaar tijd, onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren. Voorkom vertraging tijdens uw verbouwing door de vloer razendsnel en professioneel door onze ervaren schrijnwerkers te laten leggen.

 Contacteer Renovaut om uw nieuwe laminaat- of parketvloer vakkundig te laten leggen in Lievegem en omgeving

 In overleg kunnen wij indien nodig ook voordat wij de vloer gaan leggen uw vloer vakkundig egaliseren. Tevens kunnen wij indien u dat wenst uw vloer, wanneer wij deze leggen direct isoleren. Wij komen graag vrijblijvend langs om uw vloer te inspecteren en de mogelijkheden met u te bespreken. Hierbij houden wij de maatregelen in acht en bewaren wij voldoende afstand. Contacteer ons voor deskundig vloer advies of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

 Het is van belang dat de vloer gelegd wordt op een stevige basis, indien gewenst kunnen de vakmannen van Renovout ook een basisvloer vanfermacell plaatsen.


Uw droomvloer snel en professioneel laten leggen

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | meersstraat 32, 9940 Evergem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477
slotenmaker-evergem