Renovaut
  badkamer kast wondelgem
  bureau maatwerk evergem
  design keukeneiland met zwevend element lievegem
  keuken black design evergem
  bureau design maatkast lovendegem
  showroom keuken maatwerk wondelgem
  schuifdeur kast technische ruimte sleidinge

Maatkasten en maatmeubels van ontwerp en vervaardiging tot inbouw

Renovaut heeft al ruim 10 jaar ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van maatkasten te lievegem en evergem. Zowel inloopkasten, inbouwkasten, dressings op maat, wand kasten, trap kasten en TV meubels. Voor het vervaardigen van onze meubels en kasten op maat maken wij gebruik van alleen het beste materiaal van de allerhoogste kwaliteit. Wij hebben oog voor detail en onze kasten zijn voorzien van een zeer fijne afwerking. Eigen productie te evergem.
 

De voordelen van een maatkast

Een inbouwkast is de perfecte oplossing wanneer een standaard maat kast niet past in uw woning. Inbouwkasten zijn niet alleen mooi om te zien. Door middel van een inbouwkast maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in uw woning. U bepaalt zelf welke indeling de kast krijgt en welke materialen gebruikt worden voor de wanden, legplanken en deuren van de kast. Vanuit onze ruime ervaring zullen wij u hierbij adviseren.

Een op maat gemaakte kast heeft nog meer voordelen:

●     One of a kind, omdat de kast met de hand op maat gemaakt is heeft u een unieke kast in huis.

●     Meerwaarde voor uw woning, een op maat gemaakte kast is een blijvende toevoeging aan uw woning die uw woning meer waard maakt.

●     Haal het maximale uit uw woonruimte. Met een op maat gemaakte kast kunt u ieder hoekje van uw woning optimaal benutten. Zelfs de ruimte onder een schuine wand waar geen standaard maat kast zou passen wordt optimaal benut.

●     Kies uw eigen indeling. De indeling van uw droomkast bepaalt u helemaal zelf. Ook kiest u zelf de materialen en stijl van de kast zodat deze perfect past in uw interieur, of u nu gaat voor een draaideurkast, openslaande deuren of schuifdeuren.

Contacteer Renovaut te evergem en lievegem voor al uw maatwerk kasten en meubels

Voor kasten op maat  kunt u rekenen op het vakmanschap van schrijnwerker Renovaut met atelier te evergem. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van alle soorten maatmeubels zoals meubels voor in de keuken, badkamer, slaapkamer en berging. Heeft u een verzoek? Contacteer ons vandaag nog. Wij denken graag met u mee en voorzien u van een vrijblijvende offerte op maat. Al onze maatmeubels en maatkasten worden in onze eigen werkplaats vervaardigd door ervaren schrijnwerkers. 

 

Naast het plaatsen van maatkasten zijn de ervaren schrijnwerkers van Renovaut ook gespecialiseerd in het plaatsen van binnendeuren

 

 

Laat uw uniek droommeubel nu op maat ontwerpen

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | meersstraat 32, 9940 Evergem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477
slotenmaker-evergem