Renovaut
  schuifdeur
  steel look deur
  deuren op eerste verdeip
  appartement deuren

Binnendeur laten plaatsen door ervaren schrijnwerkers

 

Waarom Kiezen Voor Binnendeuren?
Het is geen geheim dat een deur méér is dan alleen een toegang tot een ruimte. Een stijlvolle binnendeur kan de sfeer en uitstraling van een kamer compleet veranderen. Het fungeert als een stille getuige van uw persoonlijke smaak en stijl.

Waarom Renovaut?
Bij de keuze om binnendeuren te laten plaatsen, wilt u natuurlijk enkel het beste. Dat betekent kwaliteit, vakmanschap, en service - drie kwaliteiten die Renovaut in spades biedt.

 1. Expertise: Renovaut heeft jarenlange ervaring in het vak. Onze specialisten zijn opgeleid om elk project met precisie en zorg te benaderen.

 2. Kwaliteitsgarantie: Als je voor Renovaut kiest, kies je voor topkwaliteit. Onze deuren zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

 3. Persoonlijke Aanpak: Elk huis is uniek, en daarom luisteren we bij Renovaut altijd naar de specifieke wensen van onze klanten.

Het Proces: Van Keuze Tot Installatie
Bij Renovaut begrijpen we dat het plaatsen van een binnendeur een belangrijke beslissing is. Daarom begeleiden we u stap voor stap:

 1. Consultatie: Alles begint met een gesprek. We bespreken uw wensen, bekijken de ruimte, en adviseren over de beste opties.

 2. Selectie: Met een uitgebreid assortiment van deuren, kunt u kiezen welke stijl, kleur en materiaal het beste bij uw interieur past.

 3. Plaatsing: Onze vakmensen zorgen voor een vlekkeloze installatie. Zonder rommel, zonder stress.

Wat Onze Klanten Zeggen
"Renovaut heeft bij ons thuis prachtige binnendeuren geplaatst. Het hele proces, van consultatie tot installatie, was vlekkeloos. We zijn er ontzettend blij mee!" - M. Jansen

"De service van Renovaut is ongeëvenaard. Ze hebben niet alleen een binnendeur geplaatst die perfect bij ons interieur past, maar ook uitstekend advies gegeven." - L. de Vries

Veelgestelde Vragen
Hoe lang duurt de installatie?
Hoewel dit afhangt van het aantal deuren en de specificaties van het project, streven we ernaar om elke installatie binnen één dag te voltooien.

Wat is de levensduur van jullie deuren?
Onze binnendeuren zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Met goed onderhoud kunnen ze zelfs decennia standhouden.

Conclusie
Het laten plaatsen van binnendeuren is een investering in uw woning. Met Renovaut kiest u voor kwaliteit, ervaring en een persoonlijke aanpak. Bent u klaar voor een transformatie? Neem vandaag nog contact met ons op en laat u adviseren door onze experts!

 

Binnendeuren zijn zeer bepalend voor de gehele uitstraling van uw interieur. Wanneer u nieuwe binnendeuren laat plaatsen geeft u uw woning gelijk een hele andere look. Laat uw nieuwe binnendeur professioneel inmeten en plaatsen. Een deur afhangen is immers werk voor een vakman. U kunt hierbij zelf exact kiezen welke maat deur u wilt, zelfs plafondhoge deuren behoren daardoor tot de mogelijkheden. Ook bent u compleet vrij in materiaalkeuze en kunt u zelf aangeven of u de deur links of rechtsdraaiend wilt laten plaatsen. De schrijnwerkers van Renovaut hebben ruim 10 jaar ervaring in het plaatsen van binnendeuren, u bent bij ons verzekerd van een prachtige afwerking van uw deur waar u jarenlang plezier van gaat hebben.

 De voordelen van het vakkundig laten plaatsen van een binnendeur

●     U wordt volledig ontzorgt, u hoeft alleen uw materiaalkeuze en gewenste draairichting door te geven. Onze schrijnwerkers doen de rest.

●     De deur wordt namelijk vakkundig ingemeten door een van onze schrijnwerkers.

●     Iedere gewenste maat is mogelijk. Omdat onze professionele schrijnwerkers maatwerk leveren kunt u zelf kiezen hoe hoog en breed uw nieuwe binnendeur mag worden. Ook als u plafondhoge deuren wilt is dat geen enkel probleem.

●     Uw nieuwe binnendeur zal precies aansluiten bij uw interieur. Onze schrijnwerkers voorzien u namelijk van een deskundig advies nadat zij uw woning geïnspecteerd hebben.

●     Doordat de nieuwe binnendeuren perfect aansluiten zult u merken dat u minder last heeft van koude lucht die bijvoorbeeld vanaf de hal de woonkamer binnenkomt. Hierdoor kunnen uw stookkosten zelfs iets dalen.

 Contacteer Renovaut om uw binnendeur vakkundig te laten plaatsen in Lievegem en omgeving

 Wanneer u uw nieuwe binnendeur wilt laten inmeten en plaatsen door een van onze vakmannen komen wij graag bij u langs om de metingen uit te voeren en de mogelijkheden te bespreken. Hierbij zullen wij de corona maatregelen in acht nemen en voldoende afstand bewaren. Benieuwd hoe wij uw droom deur gaan realiseren? Neem vrijblijvend contact op met een van onze vakmannen, zij voorzien u graag van deskundig binnendeur advies.

 

Naast binnendeuren zijn de ervaren schrijnwerkers van Renovaut ook gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en buitendeuren.

Uw toekomstige binnendeur vindt u hier

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | meersstraat 32, 9940 Evergem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477
slotenmaker-evergem