Renovaut
    sleutelplan

Sluitplan Opstellen - Voor Optimale Veiligheid

Bij Renovaut te Lievegem bieden we een snelle service aan voor klanten in heel het meetjesland en de omliggende gebieden van gent. Iedere situatie is anders en het ene sleutelplan is het andere niet. Laat dit sleutelplan foutloos opstellen door slotenmaker Renovaut. Wij komen steeds langs en maken een correcte beschrijving van iedere deur en noteren alle gegevens tot in de puntjes. Dat is niet alleen handig tijdens het plaatsen van de juiste cilinders, maar ook u heeft daar een mooi, verzorgt overzicht van om in de toekomst wijzigingen aan te brengen.

Bij een sluitplan is het doorgaans van belang dat de geleverde sleutels niet zo maar bij iederen sleutelspecialist nagemaakt kunnen worden. Wij leveren steeds een sluitplan met gecertificeerde cilinders zodat je alleen op vertoon van dot certificaat extra sleutels of cilinders kan bij laten maken.

Uiteraard wil je het beste van het beste, maar dat is niet altijd nodig!
Zo kan je ervoor kiezen om de buitendeuren te voorzien van een SKG** of SKG*** cilinder, maar voor binnendeuren is inbraakbeveiliging niet altijd noodzakelijk. Het scheelt aanzienlijk in de kosten om hier te kiezen voor een cilinder zonder keurmerk.     Kiezen wie waar binnen mag? Bel ons nu