Renovaut

meerpunt laten plaatsen in bestaande deur

Renovaut heeft ruim 10 jaar ervaring in het plaatsen van meerpuntssluitingen. De vakmannen van Renovaut plaatsen het meerpunt in uw bestaande deur snel en vakkundig. Dankzij een meerpuntssluiting wordt uw woning beter beveiligd. Een meerpuntssluiting is een slot waarmee uw huidige deur op meerdere punten tegelijk kan worden vergrendeld. Dankzij het draaien van de sleutel of het bewegen van de deurklink wordt de deur in een keer op alle punten afgesloten. Meerpuntssluitingen die SKG-goedgekeurd zijn bieden een extra veilige, praktische versie van een cilinder insteekslot.

 

Het slot bevat twee tot vijf sluitpunten verdeeld over de gehele lengte van het slot. Tegenwoordig zijn meerpuntsluitingen vaak voorzien van zogenaamde haak- schoten. Dankzij deze haak- schoten wordt het nog moeilijker om in te breken.

De voordelen van het laten plaatsen van een meerpuntssluiting op uw deur

Gezien de stijgende inbraakcijfers in België zijn inbraakwerende ramen en deuren tegenwoordig onmisbaar om uw uzelf en uw bezittingen te beschermen. Het laten plaatsen van meerpuntssluitingen heeft nog meer voordelen:

 

●     Meerpuntssluitingen vormen een uitstekende inbraak vertragende sluiting.

●     Slechts een enkele sleutel nodig om alle sluitpunten tegelijk te bedienen, het bedieningsgemak ligt hoog.

●     Hierdoor wordt voorkomen dat u sloten vergeet.

●     Het plaatsen van een meerpuntssluiting draagt bij aan de tocht- en geluidsdichtheid.

●     Een interne oplossing, zodat u geen extra bijzetsloten op uw deur hoeft te plaatsen. Uw deur hoeft niet te worden ontsiert met extra, lelijk beslag.

●     Snel geplaatst. Dankzij jarenlange ervaring zijn onze vakmannen erin getraind om uw deur razendsnel te voorzien van een meerpuntssluiting.

 

Contacteer Renovaut om vakkundig een meerpuntsluiting te laten plaatsen in Lievegem en omgeving

Onze ervaren vakmannen staan klaar om uw woning inbraak veiliger te maken door een meerpuntssluiting op uw deur te plaatsen. Tevens kunnen onze vakmannen indien gewenst meerpuntssluitingen op uw ramen plaatsen. Contacteer ons vrijblijvend om de beveiligingsmogelijkheden te bespreken.

 

Niet alleen een meerpuntssluiting maar gelijk een hele nieuwe deur en/of ramen laten plaatsen? Ook daarvoor staan de ervaren schrijnwerkers van Renovaut voor u klaar. Tevens draagt het plaatsen van rolluiken ook bij aan het inbraak veiliger maken van uw woning.

 

 

 

 

 

 

 

Voorkom een inbraak door uw bestaande deur goed te beveiligen