Renovaut
    beveiligingsadvies op maat

Op Maat Gemaakt Beveiligingsadvies- Uw Veiligheid Eerst

We willen ons allemaal veilig voelen in ons huis. Dit is ons eigen privé plekje waar niemand ongewenst mag binnentreden, Dit is waar we onze kinderen opvoeden en dit is waar we ons het veiligst moeten voelen. Soms maakt het niet uit hoe hard we het proberen en neemt iemand dat kleine stukje privé van ons leven af door zonder toestemming ons huis binnen te komen. Als u onze tips volgt, kunt u zich hopelijk beter voelen als u weet dat u het beste hebt gedaan wat u kon om uw huis veilig te stellen.

We hoeven van onze huizen geen forten te maken, maar het nemen van een paar eenvoudige maatregelen om uw huis te beschermen zal helpen om er een no-go zone voor dieven van te maken. Een goede slotenmaker kan hierbij echt helpen!

Als je uit je huis zou worden opgesloten, zou je dan nog steeds binnen kunnen komen? Misschien houdt u een ontgrendeld raam achterin, of een verborgen sleutel in uw brievenbus of boven op een vensterbank? Misschien vindt u dit een goed idee, maar als u kunt inbreken, kan een inbreker dat ook! Daarom heeft u de diensten van een ervaren slotenmaker nodig.

Uit de statistieken van 2012 blijkt dat er 112.190 woninginbraken waren. En dat er dit jaar in één op de tien huizen wordt ingebroken. Voor een kleine hoeveelheid tijd en geld kunt u uw huis veiliger maken en uw kansen om slachtoffer te worden verminderen. Een slotenmaker kan je daarbij helpen.

Veel inbrekers zullen niet langer dan 60 seconden proberen in te breken in een huis. Goede sloten aan ramen en deuren hebben een groot afschrikkingseffect op inbrekers.

Wist u dat in bijna de helft van alle voltooide woninginbraken, dieven gewoon door ontgrendelde deuren naar binnen konden breken of door ontgrendelde ramen konden kruipen? Controleer uw sloten altijd dubbel!

    terug een veilig gevoel krijgen? klik hier