Renovaut

RENOVAUT
Slotenmaker Gent maakt het beste van jouw stresssituatie!

De slotenmakersservice van Renovaut in Gent stelt gediplomeerde slotenmakers ter uwer beschikking, als u zich heeft buitengesloten, of uw slot kapot is, of uw sleutel in het slot is afgebroken… Of als uw gewoonweg advies wilt over een op maat gemaakte beveiliging.

Hoe kunnen we je helpen?

Ervaar zelf de kwaliteit en afwerking van RENOVAUT op jouw maat.

Over RENOVAUT

De slotenmakersservice van Renovaut in Gent stelt gediplomeerde slotenmakers ter uwer beschikking, als u zich heeft buitengesloten, of uw slot kapot is, of uw sleutel in het slot is afgebroken… Of als uw gewoonweg advies wilt over een op maat gemaakte beveiliging.

U wil een professioneel opgeleide, betrouwbare slotenmaker met ervaring, die eender welk type deur kent, en die met minimale schade of gedoe weet open te maken. Wij van slotenmaker Gent maken van uw noodsituatie het beste. We zijn steeds vriendelijk,
nemen uw stress weg door u snel een oplossing te bieden om terug toegang tot uw woning te krijgen, en dit aan de laagst mogelijke prijs. Wij voeren steeds enkel het absoluut noodzakelijke uit, en gebruiken daarbij de meest efficiënte tools op de markt.
Bel ons op 0472 57 53 63

  Wij zijn heel tevreden over het volledige verloop van het proces bij Renovaut.
  We mochten jou ontvangen op professionele manier en je hield je aan je woord. Aangezien we zelf zelfstandig zijn en dat enorm hoog in het vaandel dragen, was dit voor ons een heel belangrijk item.
  Na de opmeting kwam de offerte en na de offerte kwam er een datum van uitvoering die helemaal gerespecteerd werd zonder dat wij nog moesten bellen. Zo hoort het te zijn, zo zou het bij iedereen moeten zijn. Dankjewel voor Emrah!

  Ellen & levi van LVT painting

  Wij waren super tevreden van het geleverde werk , als ook de ideeën en uitvoeringen van Emrah Ze waren top , hij luisterde altijd wat wij als klant wenste ! Een echte aanrader !

  Viki H.

  Emrah is een schrijnwerker in hart en ziel, hij heeft een zeer hoog kwaliteitsstandaard en doet zonder aarzelen wat nodig is om die te behalen. Serieus, betrouwbaar en standvastig in zijn afspraken, ik kan me niet inbeelden een betere firma, die niet enkel zorgt draagt voor het eindresultaat, maar die in het behalen daarvan zal zijn uiterste best doen voor de klant.

  Franisca M.

  Zeer duidelijke afspraken zowel met de offerte als met de uitvoering. Zeer correct uitgevoerd en zeer proper afgewerkt! Ook uw vriendelijkheid siert U!

  Kurt S.

  Een betrouwbare, bekwame schrijnwerker met oog voor detail. Luistert naar de wensen van de klant. Respectvol en propere werker.

  Christine V.M.

  Ik was heel tevreden met de uitgevoerde werken via Renovaut. Duidelijke info en prijzen. Een aanrader. Doe zo verder.

  Lesley H.
Analyse en Advies

Analyse en Advies

Onze slotenmakers analyseren en funderen je idee met expertise

Strakke planning

Strakke planning

Onze slotenmaker ontwerpen en volgen een strakke en transparante planning
Piekfijne afwerking

Piekfijne afwerking

Onze slotenmakers hebben fluwelen handen en garanderen een haarfijne afwerking

Duurzaamheid en kwaliteit

Kwaliteit en duurzaamheid

Wat veilig is, moet sterk zijn en lang meegaan!
Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | meersstraat 32, 9940 Evergem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477
slotenmaker-evergem