Renovaut
    gyproc in kantoor ruimte
    traphal in gipsplaat
    gebogen raam gipsplaat
    gebogen deur gyproc
    gyproc schuine afwerking

Gyproc wanden en Gyproc plafonds vakkundig laten plaatsen

Een Gyproc wand of plafond is een snelle en goedkope manier om een ruimte in tweeën te splitsen. Gyproc platen kunnen zowel als valse wand, voorzetwand of als scheidingswand geplaatst worden. Ook is het ideaal om een plafond wat er niet netjes uit ziet te verbergen. Met ruim 10 jaar ervaring in het plaatsen van Gyproc wanden en plafonds bent u bij Renovaut verzekerd van een prachtig afgewerkt resultaat, waar u jarenlang plezier aan zult beleven.

De voordelen van Gyproc wanden en plafonds

De reden dat Gyproc wanden en plafonds een snelle oplossing bieden heeft te maken de omvang van de Gyproc platen. De lengte van een plaat kan bestaan uit enkele meters. Dit maakt dat er in een keer een groot wand- of plafond oppervlakte mee bedekt kan worden. Waardoor u binnen no-time van een schoon plafond of mooie wand kunt genieten, maar er zijn meer voordelen voor het gebruik van Gyproc wanden:

 

●    De Gyproc platen die wij gebruiken om uw plafond of wand te vervaardigen zijn van uitstekende kwaliteit en daardoorbrandwerendenvochtbestendig

●    Tevens zijn de Gyproc platen die wij gebruiken voldoende dik omgeluidswerende eigenschappen te hebben.

●    Een Gyproc wand die vakkundig door ons is geplaatst ismakkelijk af te werken. Deze is namelijk te schilderen, te behangen en kan indien gewenst zelfs betegeld worden.

●    Deel uw woning geheel naar uw eigen wens indoor middel van Gyproc wanden. Onze vakmannen die een groot oog voor detail hebben voorzien u hierbij van deskundig advies voorzien. Zodat de nieuwe indeling van uw woning mooi en efficiënt is.

●    Een extra (slaap)kamer verhoogt de waarde van uw woning, deze extra slaapkamer wordt gecreëerd door het plaatsen van een Gyproc wand.

●    De binnenkant van de Gyproc platen bestaat uit gips. De buitenlaag bestaat uit hoogwaardig karton. Dit maakt het eenefficiënte en duurzame oplossing.

Contacteer Renovaut om snel en vakkundig een Gyproc wand of plafond te laten plaatsen in Lievegem en omgeving

Indien gewenst kunnen onze ervaren vakmannen ook direct isolatiemateriaal achter de Gyproc wanden plaatsen. Contacteer onze vakmannen om de mogelijkheden voor het plaatsen van een Gyproc wand of plafond in combinatie met isolatiemateriaal te bespreken.

 

Naast Gyproc wanden en plafonds plaatsen onze vakmannen tevensfermacell wanden en plafonds, wij voorzien u graag van een deskundig advies passend bij uw woning. Als de basisvloer gelegd is kunnen onze ervaren schrijnwerkers indien gewenst ook eenhouten vloer of laminaatvloer op maat leggen.

Start met het opnieuw indelen van uw droomwoning!

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | meersstraat 32, 9940 Evergem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477
slotenmaker-evergem