Renovaut afwerkingsbedrijf log

Laat vakkundig uw nieuwe rolluiken met lamellen plaatsen door onze vakmannen

Renovaut heeft al ruim 10 jaar ervaring in het plaatsen van rolluiken, daarom bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe rolluik met de grootst mogelijke precisie en zorg geplaatst wordt door onze vakmannen. Zodat u decennia lang plezier gaat beleven aan uw nieuwe rolluiken.

 De voordelen van het laten plaatsen van rolluiken met lamellen door onze vakmannen

Rolluiken plaatsen is een specialistische klus waarvoor speciale kennis, ervaring en gereedschappen nodig zijn. Daarom wordt het plaatsen van een rolluik vrijwel altijd uitbesteed aan een vakman. Het plaatsen van uw nieuwe rolluik is bij Renovaut gegarandeerd in goede handen. U hoeft slechts het rolluik uit te zoeken en verder wordt u volledig ontzorgt. Onze vakmannen nemen zowel het inmeten als het plaatsen en afstellen volledig voor u uit handen. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van rolluiken en hebben de klus snel geklaard. U kunt dus binnen no-time genieten van uw nieuwe rolluik. Maar er zijn nog meer voordelen verbonden aan het laten plaatsen van een rolluik met lamellen door onze vakmannen.

 

●     Rolluiken dragen bij aan de veiligheid van uw woning en geven u een veilig en zeker gevoel in uw huis.

●     Tevens hebben rolluiken isolerende eigenschappen. Wanneer u rolluiken bijvoorbeeld ‘s avonds dicht houd zal u merken dat uw energieverbruik en daarmee uw energierekening daalt.

●     Rolluiken bieden volledige verduistering doordat de rolluiken het zonlicht van  buitenaf volledig blokkeren. Wanneer u de rolluiken plaatst bij uw slaapkamer zullen deze bijdragen aan een betere nachtrust.

●     Doordat de rolluiken geen zonlicht binnen laten houden zij het huis koel.

●     Rolluiken bieden volledige privacy. Gordijnen zijn soms doorschijnend, zeker wanneer je in huis lampen aan hebt zijn silhouetten snel zichtbaar. Rolluiken schermen uw woning volledig af van de buitenwereld.

●     Tevens hebben rolluiken een geluiddempende functie wanneer ze gesloten zijn.

●     Meerwaarde voor uw woning. De rolluiken zijn een blijvende aanpassing aan uw woning en leveren een waardevermeerdering van uw woning op.

●     Wanneer er rolluiken geplaatst zijn wordt het lastiger voor inbrekers om uw woning binnen te dringen.

Contacteer Renovaut om uw nieuwe rolluiken met lamellen te laten plaatsen in Lievegem en omgeving

 Niet alleen hebben onze vakmannen een ruime ervaring in het plaatsen van rolluiken.

Tevens zijn zij gespecialiseerd in het automatiseren van bestaande rolluiken. Wij kunnen uw houten, kunstoffen of metalen rolluiken die bediend worden door middel van een lint automatiseren. Zodat deze door middel van een remote of knop te bedienen zijn. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om uw oude rolluik te herstellen. Onze vakmannen staan klaar om u te voorzien van deskundig rolluik advies, neem vrijblijvend contact op.

Laat uw nieuwe rolluiken vakkundig plaatsen

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477