Renovaut afwerkingsbedrijf log
    schuifraam met hoek
    dubbel opendraaiend raam

Ramen en deuren laten plaatsen door de professionele schrijnwerkers

Renovaut heeft ruim 10 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren. Het plaatsen van ramen en deuren is een specialistische klus waar veel mensen vanwege ontbrekende materialen, kennis en ervaring niet aan beginnen. En dat is niet zonder reden, ramen of deuren die niet goed geplaatst is veroorzaken tocht en op lange termijn zelfs lekkages, ook ziet het er niet mooi uit. Wanneer u ervoor kiest om uw ramen en deuren door de ervaren schrijnwerkers van Renovaut te laten plaatsen worden deze ongemakken voorkomen. Zij hebben en groot oog voor detail en plaatsen uw ramen en deuren op professionele wijze. U zult decennia lang genieten van perfect afgewerkte ramen en deuren.

De voordelen van het op professionele wijze laten plaatsen van ramen en deuren

Veel mensen kiezen voor nieuwe ramen en deuren vanwege de hogere isolerende eigenschappen, zodat de energierekening naar beneden zal gaan. Echter wanneer de ramen en deuren niet op een juiste wijze geplaatst worden zal er alsnog tocht en kou naar binnen komen. De investering heeft dan geen zin. Rondom de ramen en deuren moet er namelijk maximaal geïsoleerd worden. De vakmannen van Renovaut zijn hierin gespecialiseerd, zodat u het maximale rendement uit uw nieuwe geïsoleerde ramen en deuren kunt halen en u de energierekening terug zal zien lopen. Maar er zijn nog meer voordelen verbonden aan het laten plaatsen van uw ramen of deuren:

 

●    De schrijnwerkers van Renovaut dragen er de grootste zorg voor dat uw woning tijdens het plaatsen van de nieuwe ramen en deuren optimaal beschermd is tegen vuil, ook worden hiermee eventuelebeschadigingen voorkomen.

●    Wij beschikken over hetjuiste gereedschap om uw oude ramen razendsnel te demonteren.

●    Tevens zijn onze schrijnwerkers erin gespecialiseerd om de nieuwe ramen en deurenvlot te plaatsen. Hoe snel de plaatsing verloopt is onder andere afhankelijk van het hang- en sluitwerk. Onze vakmannen zorgen dat alles netjes waterpas staat voor de vaste montage en de toevoeging van de vaste beglazing.

●    Onze schrijnwerkers speuren ieder kiertje op en zorgen dat deze vakkundig wordt afgedicht om dehoge isolatiewaarde van de ramen te behouden.

●    Onze schrijnwerkersontzorgen u volledig als het aankomt op het plaatsen van de nieuwe ramen en deuren.

●    Uw nieuwe ramen en deuren zijnonderhoudsvriendelijk.

●    Wanneer u uw nieuwe ramen en deuren laat voorzien van hang- en sluitwerk is uw woningbeter beschermd tegen inbraak. Dit geeft u een veiliger gevoel in uw eigen woning.

●    Dewaarde van uw woning wordt verhoogdwanneer u nieuwe ramen en deuren heeft laten plaatsen. Tevens geeft het uwwoning een nieuwe, frisse uitstraling.

●    De nieuwe ramen hebbengeluidswerende eigenschappen waardoor u minder last heeft van straatlawaai.

 Contacteer Renovaut om uw ramen en deuren op vakkundige wijze te laten plaatsen in Lievegem en omgeving

Onze schrijnwerkers staan klaar om uw woning op vakkundige wijze te voorzien van nieuwe ramen en deuren. Heeft u advies nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en indien gewenst komen wij langs op uw locatie om, op gepaste afstand, de nieuwe ramen en deuren in te meten.Tevens zijn onze vakmannen gespecialiseerd in al het overigeschrijnwerk voor buiten. Ook wanneer u eennieuwe binnendeur wilt laten plaatsen helpen onze schrijnwerkers u graag verder.

    Laat vakkundig nieuwe ramen en deuren plaatsen

    Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477