Renovaut afwerkingsbedrijf log

Houten terras professioneel laten aanleggen

Laat uw houten terras vakkundig ontwerpen en aanleggen door de schrijnwerkers van Renovaut. Geef uw terras een warme, sfeervolle, karakteristieke uitstraling. Met ruim 10 jaar ervaring kunnen onze schrijnwerkers u van deskundig advies voorzien met betrekking tot het meest ideale ontwerp en de perfecte houtsoort, passend bij de weersomstandigheden en uw tuin.

De voordelen van het laten aanleggen van een houten terras door schrijnwerkers

Geef uw tuin een natuurlijke en authentieke touch met een op maat gemaakt houten terras. Doordat het terras op maat gemaakt wordt kunt u de ruimte in uw tuin optimaal benutten. Maar er zijn meer voordelen wanneer u uw houten terras laat ontwerpen en plaatsen door onze ervaren schrijnwerkers:

 

●     Doordat hout een natuurlijk materiaal is past een houten terras in iedere tuin, of u nu een moderne of landelijke tuin heeft. Onze schrijnwerkers voorzien u graag van passend hout advies zodat uw nieuwe terras perfect aansluit bij de uitstraling van uw tuin.

●     De grootte, vorm en het patroon waarin de planken gelegd worden kan geheel afgestemd worden op uw wensen, het terras wordt immers speciaal voor u ontworpen.

●     Wanneer u kiest voor een houten terras is dit een duurzame en verantwoorde keuze.

●     Het houten terras geeft uw tuin een warme uitstraling, dit in tegenstelling tot een stenen terras.

●     Wanneer u het houten terras behandeld is zelfs een houten terras beschermd tegen weersinvloeden dit zal houtrot en schimmels voorkomen en op deze manier is een houten terras zelfs onderhoudsarm.

●     Een houten terras is ideaal om op blote voeten te betreden. In tegenstelling tot een stenen terras wat in de zomer zo heet wordt dat u er niet meer over kunt lopen zal dit bij een houten terras niet het geval zijn.

Contacteer Renovaut om uw houten terras aan te laten leggen in Lievegem en omgeving

Onze schrijnwerkers staan klaar om uw droom terras te ontwerpen en aan te leggen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw nieuwe houten terras in te meten en u te adviseren. Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden voor uw droomterras te bespreken of vraag direct een offerte aan.

 

Tevens zijn onze vakmannen gespecialiseerd in al het overige schrijnwerk voor buiten.

Laat uw houten droomterras aanleggen

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477