Renovaut afwerkingsbedrijf log
    Epdm dak met hoek
    Epdm dak overgang gevel
    Epdm dak
    eco-panelen dak

Laat EPDM en ecopanelen op professionele wijze plaatsen

Renovout heeft ruim 10 jaar ervaring in het bedekken van platte daken, zowel met EPDM als met ecopanelen. EPDM is een synthetisch rubber wat gebruikt wordt om platte daken mee te bedekken. EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Door de waterdichte eigenschappen is het namelijk ideaal om platte daken te bedekken. Een andere optie voor het bedekken van een plat dak is het laten leggen van ecopanelen. Dit zijn hoogwaardige metalen panelen met een speciale coating, verkrijgbaar in golfvorm als in trapeziumvorm.

Voordelen van het plaatsen van EPDM op uw platte dak dak

Het plaatsen van EPDM op een plat dak is zowel mogelijk bij renovatiewerkzaamheden als bij een nieuwbouw object. Het plaatsen van EPDM gebeurd veilig, er is geen gasbrander voor nodig om het te plaatsen. Echter is het wel een specialistische klus die zorgvuldig uitgevoerd moet worden om er zeker van te zijn dat de dakbedekking goed afdicht en dat u in de toekomst geen last heeft van vervelende lekkages. Wanneer u uw EPDM dakbedekking door de vakmannen van Renovaut laat leggen gaat u gegarandeerd decennia genieten van uw dak.

 

●     De keuze voor EPDM is een duurzame keuze, de dakrubbers gaan namelijk tot 50 jaar mee

●     EPDM kan door onze vakmannen in een relatief korte tijd gelegd worden, zodat u binnen no-time kan genieten van een droge woning.

●     EPDM is zo goed als onderhoudsvrij, EPDM laat namelijk wel damp door maar is bestand tegen de ingroei van wortels, mossen en andere vegetatie.

●     EPDM is bestand tegen alle weersomstandigheden, zowel hoge temperaturen als vorst, hagel en storm.

●     Wanneer u voor EPDM kiest maakt u een duurzame keuze, EPDM dakfolies zijn recylebaar en worden vervaardigd uit gerecycled rubber

Voordelen van het laten plaatsen van ecopanelen op uw platte dak

Naast EPDM kunt u er ook voor kiezen om ecopanelen op uw platte dak te laten plaatsen. Laat u de ecopanelen plaatsen door de vakmannen van Renovaut dan bent u ervan verzekerd dat het niet binnen gaat regenen. Onze vakmannen hebben namelijk oog voor detail en uw dak krijgt een prachtige afwerking.

 

●     De ecopanelen zijn zeer onderhoudsvriendelijk, u zult er amper onderhoudskosten aan hebben, de panelen zijn namelijk zo goed als roestvrij.

●     De ecopanelen hebben een lange levensduur .

●     Bestand tegen alle weersomstandigheden zelfs hagel, vorst, enorme hitte en storm.

●     Door onze ervaren vakmensen zijn de ecopanelen snel te plaatsen doordat ze lichtgewicht zijn en een relatief groot oppervlak hebben.

●     De ecopanelen hebben een brandvertragende werking.

●     De ecopanelen hebben een zeer hoge isolatiewaarde, dit zult u terugzien op uw dalende energierekening.

Contacteer Renovaut om EPDM en ecopanelen op uw platte dak te laten plaatsen in Lievegem en omgeving

Wilt u uw platte dak op professionele wijze laten bedekken? Maar twijfelt u nog of ecopanelen of EPDM het beste past bij uw pand? Onze vakmannen staan klaar om u te voorzien van passend dakbedekkings advies. U hoeft alleen te beslissen welk materiaal u wilt gebruiken, het opmeten en leggen van het dak nemen onze professionals volledig voor u uit handen.

 

Tevens zijn onze vakmannen gespecialiseerd in al het overige schrijnwerk voor buiten.

Laat het niet meer binnen regenen kies voor EPDM of ecopanelen

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477