Renovaut

Fermacell vloeren, wanden en plafonds laten plaatsen

De schrijnwerkers van Renovaut hebben ruim 10 jaar ervaring met het plaatsen van fermacell wanden, vloeren en plafonds. Zowel binnen nieuwbouw als renovatieprojecten. Wij maken uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit fermacell platen. Ze zijn vervaardigd uit duurzame materialen die onder hoge temperatuur druk samengeperst zijn wat de platen uitermate stevig maakt. Ideaal om uw woning onder te verdelen in meerdere ruimtes. Of om een brandwerend en isolerende vloer of plafond te plaatsen. Voor welke toepassing u ook kiest, onze ervaren schrijnwerkers hebben oog voor detail en leveren een perfect afgewerkte vloer, wand of plafond op.

 De voordelen van het professioneel laten plaatsen van fermacell vloeren, wanden en plafonds

 Het plaatsen van fermacell vloeren is een een specialistische klus waarvoor de juiste ervaring, kennis en het juiste gereedschap nodig is. De vakmannen van Renovaut beschikken hierover en leveren een prachtige vloer, wand of plafond op waar u jarenlang van kunt genieten. 

●    De keuze voor een fermacell wand, vloer of plafond is eenduurzame keuze. De fermacell platen bestaan uit gips en papiervezels verkregen uit gerecyclede materialen.

●    De fermacell platen zijnbrandwerend.

●    De fermacell platen hebben eenisolerende engeluidswerende eigenschappen. Hierdoor zal uw energierekening dalen en zal u minder last hebben van omgevingsgeluiden.

●    Fermacell platen zijn waterbestendig en stootvast. Deze eigenschappen maken de platen ook uitermate geschikt om ze te plaatsen in natte ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer.

●    Een wand, plafond of vloer van fermacell iseenvoudig af te werken met tegels, behang of verf. De platen kunnen zelfs afgewerkt worden met dun pleisterwerk.

●    Dankzij de isolerende eigenschappen zal u op lange termijnenergie gaanbesparen, dit scheelt in de stookkosten.

●    Wanneer u een fermacell vloer, plafond of wand laat plaatsen door de ervaren schrijnwerkers van Renovaut wordt u volledig ontzorgt. Van het inmeten tot het plaatsen, u heeft er geen omkijken naar.

 Contacteer Renovaut om uw fermacell vloeren, wanden en plafonds vakkundig te laten plaatsen in Lievegem en omgeving

Wilt u graag een kamer in twee kamers onderverdelen door middel van een scheidingswand? Of wilt u een geluidsisolerende brandveilige vloer of plafond laten plaatsen? Neem contact op met onze vakmannen om de fermacell mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand te bespreken.

 Naast fermacell wanden en plafonds plaatsen onze vakmannen tevensGyroproc wanden en plafonds, wij voorzien u graag van een deskundig advies passend bij uw woning. Als de basisvloer gelegd is kunnen onze ervaren schrijnwerkers indien gewenst ook eenhouten vloer of laminaatvloer op maat leggen.


Laat uw fermacell vloeren, wanden of plafonds vakkundig plaatsen

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | meersstraat 32, 9940 Evergem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477
slotenmaker-evergem