Renovaut afwerkingsbedrijf log

RENOVAUT
Afwerkingsbedrijf voor grote en kleine projecten te Lievegem

RENOVAUT is een jong en dynamisch afwerkingsbedrijf uit Lievegem dat uitvoerig én gediplomeerd te werk gaat. Naast een toegewijd adviesbureau voor uw schrijnwerkprojecten, voert RENOVAUT zelf specifieke totaalprojecten uit, zowel binnen als buiten. RENOVAUT betekent afwerking op jouw maat.

Hoe kunnen we je helpen?

Ervaar zelf de kwaliteit en afwerking van RENOVAUT op jouw maat.

Over RENOVAUT

Afwerkingsbedrijf RENOVAUT is gevestigd in Lievegem. Het werd opgericht door gediplomeerd en meewerkend schrijnwerker Emrah De Wilde. RENOVAUT is ontstaan uit de missie om mee te bouwen aan de interieur- en exterieurdromen van mensen die op zoek zijn naar kwaliteit, afwerking en warmte voor hun woning.


Ontdek vakmannen die tot in het kleinste detail meedenken met je idee of wens en zo jouw project mee tot in de puntjes realiseren en afwerken. Bij RENOVAUT verlopen alle realisatie zeer transparant, zonder verrassingen en met vaste prijsoffertes die je pas betaalt wanneer alles is afgewerkt.

  Wij zijn heel tevreden over het volledige verloop van het proces bij Renovaut.
  We mochten jou ontvangen op professionele manier en je hield je aan je woord. Aangezien we zelf zelfstandig zijn en dat enorm hoog in het vaandel dragen, was dit voor ons een heel belangrijk item.
  Na de opmeting kwam de offerte en na de offerte kwam er een datum van uitvoering die helemaal gerespecteerd werd zonder dat wij nog moesten bellen. Zo hoort het te zijn, zo zou het bij iedereen moeten zijn. Dankjewel voor Emrah!

  Ellen & levi van LVT painting

  Enkele maanden geleden gingen wij in zee met Emrah Van Renovaut voor de installatie van een kast op maat, eentje met speciale eisen. Na samenspraak kwamen we tot een goed ontwerp. Ik had dan al een goed gevoel bij deze zaak. Emrah heeft een goed oog voor esthetiek, luistert naar wat de klant echt wil, heeft goede ideeën en voert het dan ook minutieus uit. De uitvoering is dan ook een fantastisch geslaagd project. Wij zijn supercontent. Zo zelfs, dat we opnieuw enkele maanden later Emrah alweer lieten komen om een ander deel van de woonkamer te updaten met een nieuwe kast. We kijken er nu al naar uit.

  Annie V.V

  Wij waren super tevreden van het geleverde werk , als ook de ideeën en uitvoeringen van Emrah Ze waren top , hij luisterde altijd wat wij als klant wenste ! Een echte aanrader !

  Viki H.

  Emrah is een schrijnwerker in hart en ziel, hij heeft een zeer hoog kwaliteitsstandaard en doet zonder aarzelen wat nodig is om die te behalen. Serieus, betrouwbaar en standvastig in zijn afspraken, ik kan me niet inbeelden een betere firma, die niet enkel zorgt draagt voor het eindresultaat, maar die in het behalen daarvan zal zijn uiterste best doen voor de klant.

  Franisca M.

  Zeer duidelijke afspraken zowel met de offerte als met de uitvoering. Zeer correct uitgevoerd en zeer proper afgewerkt! Ook uw vriendelijkheid siert U!

  Kurt S.

  Een betrouwbare, bekwame schrijnwerker met oog voor detail. Luistert naar de wensen van de klant. Respectvol en propere werker.

  Christine V.M.

  Ik was heel tevreden met de uitgevoerde werken via Renovaut. Duidelijke info en prijzen. Een aanrader. Doe zo verder.

  Lesley H.
Analyse en Advies

Analyse en Advies

Onze schrijnwerkers analyseren en funderen je idee met expertise
Strakke planning

Strakke planning

Onze schrijnwerkers ontwerpen en volgen een strakke en transparante planning
Piekfijne afwerking

Piekfijne afwerking

Onze schrijnwerkers hebben fluwelen handen en garanderen een haarfijne afwerking
Duurzaamheid en kwaliteit

Kwaliteit en duurzaamheid

Wat mooi is, moet sterk zijn en lang meegaan!
Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be | BE0535.655.477
slotenmaker-evergem