Renovaut

Binnenschrijnwerk
Renovaut - Lievegem

Haal warmte, kwaliteit en schoonheid in uw woning met binnenschrijnwerk dat volledig beantwoordt aan uw interieurdroom. Contacteer ons voor het plaatsen en afwerken van Gyproc-wanden, binnendeuren, laminaat- en houtvloeren, plinten en omkastingen en veel meer.

Binnenschrijnwerk op maat afgewerkt

Met schrijnwerkerij Renovaut in Lievegem stellen wij gediplomeerd schrijnwerkers ter beschikking voor mensen die een idee, of nog geen concreet idee hebben om binnenschrijnwerk in hun woning te gebruiken.

Alles start met een grondig adviesgesprek en diepgaande analyse van jouw idee of plan. Van daaruit ontwerpen we een strakke planning die we transparant opvolgen tot zelfs ver na de gedetailleerde afwerking van het binnenschrijnwerk. Want ook na onze projecten kan je steeds beroep doen op onze expertise.

Sukkel je met stuk schrijnwerk? Contacteer ons voor herstellingen van alle schrijnwerken.

Ons binnenschrijnwerk op maat

Maatkasten

Geniet bij Renovaut van op maat gemaakte kasten die speciaal voor jou zijn ontworpen en gebouwd. Van inspiratie tot installatie in maatwerk, Renovaut begeleidt u bij elke stap.

Lees meer

Gyproc wanden en plafond

Bent u op zoek naar een goedkope manier om één ruimte in tweeën te splitsen? Of wilt u uw lelijke plafond graag verbergen? Bij Renovaut van de eerste keer een naadloos resultaat!

Lees meer

laminaat

Laminaatvloeren geven u de uitstraling van hardhouten, tegels of stenen vloeren, alsook een uitzonderlijke duurzaamheid, snelle installatie en weinig onderhoud.

Lees meer

binnendeuren

Uw binnendeuren zijn meer dan een manier om kamers af te sluiten. Uw stijl en uw huis zijn uniek. Alles moet passen! Ontdek vandaag nog wat wij kunnen doen voor jou

Lees meer

Ontdek de kwaliteit en warmte van binnenschrijnwerk voor je woning

Renovaut | Arisdonk 133, 9950 Lievegem | 0472 57 53 63 | contact@renovaut.be